I Festival Son Bono “Entre la Mar i Bellver” – 24PAS’ses

“Entre la mar i Bellver” . Aquest títol ens descriu a la perfecció el marc on té lloc aquest primer Festival de Música de Son Bono, organitzat per la soprano Carme Garí i el cellista Biel Fiol.
Son Bono és una casa d’espiritualitat situada a Gènova, Palma. Es tracta del lloc idíl·lic, on la flaire de la mar, la llum d’aquesta illa i la música que ens regala aquest cicle de concerts, componen el tàndem perfecte.

Aquest passat 25 de juliol va tenir lloc el primer concert del Festival, a càrrec del grup Voicello. Els acords del cellista Biel Fiol, al ritme del bateria Miquel Marquès, posaven la base a la soprano Carme Garí que ens il•luminà, amb la seva delicada veu, durant una meravellosa nit d’estiu.

Per continuar amb aquest cicle, el proper 8 d’agost, el quartet de corda amb piano 24 PAS’ses, ens regalarà tot un viatge musical, amb un concert pensat per al públic. Així, es podran escoltar des dels clàssics com Beethoven fins a compositors contemporanis com John Williams, amb la seva conegudíssima banda sonora de Harry Potter.

Per posar punt i final a aquest festival, el quintet de vent Kambrass ens oferirà el 14 d’agost el seu concert “Confluències: França com a eix de la música per a Quintet de Metalls”.

Per tant, ja ho sabeu, correu a reservar la vostra entrada per a aquest I Festival de Música de Son Bono.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: