Imatges i vídeo de la presentació de la campanya “Mallorca Lliure” i la posterior conversa entre Antoni Pastor i Miquel Oliver

Molt bon ambient i bona afluència de gent ahir a la presentació a Manacor de la campanya Mallorca Lliure al Bar Xarop de Manacor.

L’esdeveniment s’organitzava clarament en dos blocs: La presentació de la campanya a on tres dels seus integrants Carme Gomila, Bel Vives i Lluc Servera desgranaren els motius i objectius Mallorca Lliure i també donaren la seva visió de la història de Mallorca d’aquests darrers quaranta anys.

El segon bloc canviava de protagonistes, en aquest cas eren els dos ex-batlles de Manacor Antoni Pastor i Miquel Oliver, que contestaren a les preguntes que els hi formulava Carme Gomila i la glosadora Maribel Servera que amb les seves gloses donava la seva opinió tant de les respostes com de la pregunta formulada per la presentadora.

Com podeu veure al següent vídeo hi va haver una mica de tot i cadascú intentava dur la conversa cap al seu terreny, això si, quedà absolutament clara la posició dels convidats en favor del sobiranisme i del nostre dret a decidir.

Si voleu veure unes imatges de l’esdeveniment clicau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.