Inaugurada a s’Agricola l’exposició “Homenatge al Teatre Principal de Manacor 1922-1969, 47 anys d’història a través dels seus cartells”

El passat dissabte 23 de novembre Manacor va oferir una exposició homenatge a l’antic teatre Principal a la sala de l’Associació Cultural S’Agrícola. L’exposició va repassar la trajectòria vital d’aquest local que va ser inaugurat l’any 1922 i que 47 anys després, a l’any 1969, va tancar les seves portes. La mostra podrà ser visitada fins el dia 10 de desembre.

L’exposició fou un èxit rotund; s’observaren cartells de les seves diferents funcions teatrals que s’escenificaren sobre el seu escenari al llarg de tota la seva història. El mític teatre s’inaugurà el dia 23 de desembre amb la representació de la sarsuela « El anillo de hierro» i es tancà el 7 de juny amb la popular obra de Sebastià Rubí i Antoni Mª Servera « El tio Pep se’n va a Muro».El teatre contava amb 1400 places i fou derruït per convertir-se en un pàrquing.

A la inauguració Ana Mascaró va presentar en Toni Ferrer Vallespir el qual va oferir una petita conferència sobre la història del teatre, Va tancar l’acte el president Llorenç Femenias per agrair a tots els presents la seva assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: