Inaugurada la nova seu de la penya blaugrana “Els Tamarells”

Tot i que ha sigut tan sols el primer dels esdeveniments organitzats en el jorn d’avui per aquesta nombrosa penya blaugrana, la presentació de la seva nova seu, era sense cap dubte el més impor.

Aquesta diada blaugrana ha donat el sus a partir de les 10 del matí, amb la presentació de la seva flamant nova seu, ha continuat amb un debat futboler a la Casa de Cultura de Felanitx amb els coneguts i televisius periodistes Pere Escobar, Quique Guasch i José Luís Carazo, i ha acabat ja després del migdia amb el tradicional dinar de penyes al recinte de Son Fuaní de Campos, a on més de 500 persones han gaudit d’un excel·lent dinar d’arròs brut i porcella i sobretot també de la presència dels convidats d’avui, entre ells alguns de molt coneguts com els jugadors Pablo Maqueda i Ricardo Serna o de l’entranyable i estimat per tot el públic present Joan Casals, l’avi del Barça.

Podeu veure un bon grapat d’imatges d’aquests esdeveniments, clicant aquí. Durant el dia de demà anirem penjant aquí mateix els vídeos d’aquests esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: