Intensa setmana d’activitats del Club Renshinkan

El Club del llevant mallorquí ha tengut un cap de setmana molt intens d’activitats tant a nivell comarcal com estatal.

Soy Theunisse i Marc Vives disputen la medalla a la Copa d’Espanya de Santiago
Galícia va ser l’autonomia amfitriona de la Internacional Super Copa categoria A. Soy guanyà 4 combats i en perdé 2, en Marc en guanyà 2 i tambe en perdé 2, molts bons combats aconseguint la 5a posició i diploma.

Joan Toni Arquellada bronze al Campionat de Galícia
En Jota, que estudia a Madrid, però federat a la federació gallega, va disputar el diumenge el campionat de Galícia, va perdre 1 combat i en guanyà 4, la tercera posició aconseguida li donà pas a disputar el sector oest classificatori per a la fase final estatal.

250 nins i nines al Festival de judo d’Artà
Espectacular com ja ens té acostumats l’equip organitzatiu del RSK: 21 escoles de judo i 250 participant entre els 3 i els 14 anys varen fer les delicies de tots els assistents allà presents.

Roudaina Lamtiri disputarà el Campionat d’Espanya Interautonòmic
Rudi, que a Menorca es proclamà Campiona de Balears Júnior, té aquest cap de setmana un gran compromís a València, guanyar a les seves rivals per classificar-se per a la fase final estatal.

Lloseta, seu del reciclatge d’àrbitres i entrenament de tecnificació
El Tokushinkan va ser l’organitzador d’aquestes jornades de reciclatje de jutges i àrbitres i el 7è entrenament de tecnificació per a competidors de la nostra illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.