Intercanvi d’escacs base femení en el Segon Torneig Ciutat de Manacor

Aquest dijous capvespre s’ha dut a terme la recepció de vuit nines de la Federació Catalana d’Escacs.


El
Club Esportiu Reis i Dames de Llevant i la Federació Catalana d’Escacs realitzen un intercanvi d’escacs base femení en el context del II Torneig Open Ciutat de Manacor, que es duu a terme a l’Espai na Camel·la entre els dies 5 i 8 de desembre.

Les dues entitats han estat treballant conjuntament per dur a terme l’intercanvi i generar una gran experiència que potenciï la relació de les nines amb aquest esport i les seves ganes de seguir.

L’acord i la presentació de l’intercanvi es va dur a terme a les instal·lacions de la Federació Catalana a Barcelona. Hi varen ser presents el director esportiu, Jordi Magem Badals, i la tresorera, Montserrat Gracia Escarp, per part de la Federació Catalana, i el president del club mallorquí, Miquel Sureda Matamalas, juntament amb dues de les jugadores que hi participaran, Laura Toquero Gràcia i Cristina Sureda González.

En concret, s’han desplaçat fins a Mallorca vuit nines de la Federació Catalana per assistir a l’intercanvi, en el que també hi assistiran diverses jugadores d’altres clubs de les Illes Balears que han participat en el campionat d’Espanya 2019.

El regidor d’Esports, Artur Aguiló, la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, i el batle, Miquel Oliver, han rebut a les jugadores de Catalunya a la sala de plens de l’Ajuntament.

Matamalas ha reivindicat la importància d’un esport que “no només no entén de gènere sinó d’edat, un esport que permet jugar a qualsevol nivell entre homes i dones i entre nines i majors”. “És bàsic dur a terme activitats com aquesta, generar germanor i referents per tal de potenciar les ganes de seguir de les més jovenetes; així, no és només un eix esportiu, sinó d’igualtat i educació”, ha exposat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: