Jaume Cabrer del Judo Renshinkan, plata a la fase final del campionat d’Espanya escolar

En Jaume Cabrer ha estat notícia aquests dies ja que diumenge passat va aconseguir a València un important triomf a la fase final del Campionat d’Espanya de judo categoria escolar (13 i 14 anys), la medalla de plata.

En Jaume és un al·lot que any rere any destaca per la seva qualitat i la forma fàcil de desenvolupar les tècniques del judo. Els mestres del Centre de Tecnificació Mallorca de la Federació Balear, van confiar amb ell al principi de la temporada en aquest, el seu primer any disputant una categoria d’aquesta envergadura, com pot ser internacionals Copes d’Espanya i la fase final nacional. Aquest all·lot va mostrar una concentració i superació envejable durant tos els entrenaments, la seva posada a punt per al campionat d’Espanya ha donat els seus fruits, en arribar a disputar una final entre els millors d’Espanya és un privilegi que molt pocs aconsegueixen.

Començà molt bé la competició guanyant per waza-ari al representant de Madrid, després al de Canàries, la semi final la guanya al de Catalunya i la final la disputa contra Madrid, sorprès per un ippon a manca de 19” per finalitzar el combat.

En breu la Federació Espanyola el convocarà amb l’equip nacional a on entrenar amb els millors del país és l’objectiu primordial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: