Josep Pou Aguiló, alumne de Franco Bombelli aconsegueix una plaça per cursar estudis superiors  de Jazz a L’Escola Superior Música  de Catalunya

L’Alumne Josep Pou Aguiló, de l’escola de Musiquarium de Franco Bombelli, aconsegueix una de les dues places anuals que s’ofereixen per cursar estudis de Jazz amb l’especialitat de piano a l’ESMUC (lEscola Superior de Catalunya), gràcies a la preparació i bon treball del professor Franco Bombelli.

Franco Bombelli, va néixer el 17 de febrer de l’any 1964 a Lucerna (Suïssa). Des de petit la música formà part de la seva vida. El seu pare Wilfried Bombelli, tocava el piano i va ser el president del Club de Jazz de Lucerna. Organitzava concerts i festivals i l’ambient musical sempre va ser present a casa seva.

En Franco va cursar estudis musicals a conservatoris de diversos països com: Suïssa, Alemanya, Bèlgica, i Holanda. Després de més de 25 anys d’experiència docent, i actuacions arreu de diferents països com a pianista de Jazz amb diferents formacions, l’any 2012, es va decidir a fundar la seva pròpia escola de música privada a Manacor: Musiquarium. L’escola ha estat un èxit, i heu  confirma la plaça que ha aconseguit Josep Pou, alumne  de Franco Bombelli.

 

Agraïment de Josep Pou Aguiló al seu professor Franco Bombelli

Josep Pou Aguiló,18 anys Vaig començar a estudiar piano als 5 anys a l’escola de música de Campos. Tot i sempre haver cursat ensenyances clàssiques, a l’edat de 12 anys vaig decidir que volia encaminar la meva carrera musical cap al Jazz.

Així, vaig començar a invertir el meu temps lliure en improvitzar sobre bàsics blusos, basantme en vídios de YouTube. Fou en aquest moment, quan diferents professors, m’aconsellaren seguir conreant aquesta nova afició pel Jazz i la improvització, anant a classes amb algú que m’en pogués ensenyar.

Diferents fonts apuntaren a una mateixa persona: Franco Bombelli. Franco m’acullí a Musiquarium, la seva acadèmia, com si fós casa meva. De fet, allà és on he cursat els meus estudis preparatoris de caràcter professional, així pondent accedír aquest any 2017 a una de les dues places anuals per cursar Jazz amb l’especialitat de piano a l’ESMUC (escola superior de música de catalunya).

Per a mi, Franco Bombelli ha estat més que un professor. M’ha acompanyat durant tot el camí, recolzant-me gairebé com un pare, a més de donar-me una ensenyança de molt alt nivell, que m’ha ajudat a assolir els meus objectius com a pianista de Jazz. Quant a l’escola, Musiquarium, vull recalcar que respira un aire d’amistat, de bona convivència, on tots, professors i alumnes, petits i grans, som companys.

Les instal•lacións són d’allò més agradables i acullidores, a més d’aptes per a dur-hi a terme classes de qualitat amb una bona acústica. En definitiva, Musiquarium m’ha lliurat l’oportunitat de créixer com a músic i com a persona. És una experiència que mai oblidaré i que recoman a qualsevol persona.

Josep Palou Aguiló

El professor, Franco Bombelli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.