Judo Col·legi La Puresa. Marc Vives aconsegueix el bronze a la Copa d’Espanya de Tortosa

Marc Vives Estelrich, és un al·lot que s’inicià en el judo de l’Escola de la Puresa de Manacor a l’edat de 7 anys. Ara amb tan sòls 13 és un al·lot molt formal, seriós, té un caràcter obert i solidari, sempre s’ha destacat per ser un judoka amb una qualitat molt tècnica i fou campió de Balears en les categories promeses.Ara entrena tres dies a la setmana amb sessions de dues hores i mitja, i mai deixa una classe. Aquesta constància fa que el seu judo hagi progressat de manera excepcional ja que aquest any comença la seva trajectòria a nivell nacional amb les copes d’Espanya. De fet va triomfar en la seva primera sortida, l’Internacional Copa de Tortosa a on va aconseguir la medalla de bronze, només frenat pel campió de la seva categoria.
Amb ell hem volgut tenir aquesta xerrada per conèixer de prop les seves inquietuds d’aquest esport de combat

1a- Quants d’anys fa que vares començar a practicar judo? Fa sis anys.

2a- Amb tots els esport que hi ha perquè et va atreure el judo? Havia provat molts d’esports i cap m’agradava, vaig decidir provar el judo per fer qualque esport i em va agradar molt pels entrenadors, perquè me motiva molt superar-me dia a dia per aconseguir cinturons més alts, però sobretot el que m’agrada més són les competicions.

3a- El judo art marcial o esport? Considerem que el judo són les dues coses. El judo és una art marcial pel seu esperi, però és esport perquè fas molta activitat física.

4a- La paraula judo què significa per a tu? Un estil de vida.

5a- Es fa dur practicar un esport de lluita com és el judo? Sí, perquè has d’entrenar molt. És un esport al qual li has de dedicar molt de temps.

6a- Es necessita alguna condició especial per afrontar un campionat? Pens que la condició més important és la resistència.

7a- Aquests anys què és el que t’ha aportat aquest esport? Moltes coses: amics, bones experiències i molt bons moments, però també m’ha ajudat en el meu dia a dia. La disciplina i l’esperit del judo m’ha anat molt bé.

8a- A part d’aquest bronze a la Copa d’Espanya de Tortosa, quins resultats interessants has tret? He estat cinc vegades Campió de Mallorca, tres vegades campió de les Illes Balears i darrerament he conseguit un cinquè lloc a la Copa d’Espanya de Santiago.

9a- Quins són els teus objectius més immediats? Aconseguit una medalla al Campionat d’Espanya d’enguany.

10a- Vols afegir alguna cosa més? Sí, que la gent s’animi a provar el judor perquè és un esport molt interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: