Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d’entrenar al tatami nhan d’improvisar a ca seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d’origen nipó.


1a- Quants d’anys tens i quina edat vas començar el judo. Tenc 13 anys i vaig començar a fer judo als 8 anys.

2a- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials? Crec que qualsevol persona pot practicar judo, no és necessari tenir cap condició especial.

3a- Ets competidor? Sí, d’ençà fa 4 anys.

4a- I per què t’agrada la competició? Perquè és molt divertit i pots demostrar tot el que has entrenat.

5a- Quins resultats important has assolit enguany? Campió de Mallorca, un tercer lloc a la Copa d´Espanya de Tortosa i cinquè a la Copa d´Espanya de Santiago i a la Super Copa d´Espanya d´Alacant.

6a- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Entrenava de 7 a 8 hores setmanals en el club, més els entrenaments federatius.

7a- Ara amb l’estat d’alarma que estem vivint, què competicions t’han quedat suspeses? El campionat de Balears, el Campionat d’Espanya i el Trofeu Internacional Renshinkan.

8a- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar? Crec que no, però m´agradaria molt que es poguessin fer les competicions que han quedat pendents. De moment entren a casa.

9a- Com Entrenes ara a casa teva? Faig bicicleta elíptica, practic entrades de judo i faig entrenament físic com abdominals i flexions.

10a- Vols afegir alguna cosa més? Sí, que la gent s’animi a provar el judo perquè és un esport molt interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: