Judo Renshinkan, 10 preguntes a: Soy Theunisse

Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d’entrenar al tatami han d’improvisar a ca seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d’origen nipó.

1a- Quants d’anys tens i a quina edat vas començar el judo?.
Tenc 13 anys i vaig començar judo als 4 anys i fins als 6 anys. Després ho vaig deixar i als 10 anys he tornat a començar judo.

2a- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials?  Sincerament crec què tothom pot practicar judo només has de saber tenir respecte als altres.

3a- Ets competidor? 
Si, d’ençà fa 3 anys.

4a- I perquè t’agrada la competició? A mi m’agrada competir perquè veig d’una manera molt més fàcil la meva progressió.

5a- Quins resultats important has tret aquest any?
Aquest any he fet Campió de Mallorca, he guanyat tots el controls escolars i he disputat el bronze a la Internacional copa d’Espanya de Galícia i tambe a la Internacional Supercopa d’Alacant.

6a- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Abans entrenava unes 10-12 hores setmanals al club.

7a- Ara amb l’estat d’alarma que estem vivint, què competicions t’han quedat suspeses? M’ha quedat suspès al Campionat de Balears i si el guanyava el Campionat de Espanya.

8a- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar? Amb les circumstàncies que estam no ho crec…

9a- Com dus aquest confinament, estar tancats a ca vostra sense poder sortir? A mi m’agrada, es una millor forma d’organitzar-me, al matí faig els deures i desprès entren al meu gimnàs.

10a- Com Entrenes ara a casa teva? Ara mateix faig unes 10 hores de gimnàs setmanals , i corrc a la cinta unes 4 hores semanals .

11a- Vols afegir alguna cosa més? 
Vull donar les gràcies al meu entrenador en Pep, als meus companys, i a tot el club RENSHINKAN per ensenyar-me tot el que sé.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: