Judo Renshinkan, Festival Sa Coma 2017

L’equip organitzatiu del Renshinkan va ser el responsable de l’organització en la qual van participar uns 75 esportistes. Les edats compreses eren entre els 3 i els 16 anys més una categoria d’adult, les modalitats que hi havia en joc dues, la de exhibició de randori i la de competició.

Les festes patronals de Sa Coma, entre els seus nombrosos actes figura la competició de judo infantil que amb un escenari de primera categoria, la posta del sol a l’Avinguda les Palmeres just davant de la platja. La gent da gaudir de les tecniques dels esportistes on les actuacions del medallistes nacionals del Renshinkan van ser lo mes espectacular i molt aplaudides per els allá presents, mentres que  els minis com sempre van mostrar un  judo infantil excepcional fent les delícies del públic assistent.

Amb la presència del delegat de Sa Coma Sr. Colau Bordal va ser l’encarregat de  dirigir les paraules d’obertura  i tambè del lliurament dels premis donant la benvinguda i felicitant a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.