Judo Renshinkan: Genial rebuda del Trofeu Col·legi Molí d’en Xema de judo infantil

Aquests dies Manacor s’ha trobat immers a les fires i festes, moltíssims són els actes programats per les institucions tant esportives com culturals. Una de les activitats que no hi pot faltar és el festival de judo infantil Molí d’en Xema, en aquesta ocasió la 7a edició.

Amb ambient primaveral, el pati del Col·legi es va vestir de gala per acollir els prop de 250 acompanyants i els 118 nens/es apuntats que varen fer les delícies de tots els allà presents.

El trofeu patrocinat per l’Ajuntament de Manacor, organitzat per l’AMIPA i el Club Renshinkan. Començà puntual tal com estava previst amb les paraules de benvinguda per part del Sr Batlle Miquel Oliver, mentre que la clausura la va dirigir la presidenta Antònia Serra. Tots dos varen lliurar les distincions a les escoles participants vengudes de:

Juniper Serra (Petra), Rosa del Vents (Colònia Sant Pere) Renshinkan (Cala Ratjada), Mestre Guillem Galmes (Sant Llorenç), Punta de n’Amer(Sa Coma), Na Penyal (Cala Millor). De Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Renshinkan, i els amfitrions del Col·legi Molí d’en Xema.

Espectacular l’actitud per part dels xiquitmés menuts i genials els competidors, promeses futures del judo balear.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: