Judo Renshinkan: Som-hi!

Després del confinament, el Renshinkan ja ha començat les classes de judo, això sí, a l’aire lliure, sense contacte, guardant les mesures de distanciament i el protocol de sanitat pertinent.

Aquestes dates són ideals per treballar a un parc, un descampat, la gespa… a més el frescor de l’horabaixa no pot ser més idoni i els nins i nines ho agraeixen molt. Estan entusiasmats, ja tenien ganes de sortir de les seves llars i relacionar-se amb els seus amics. Els jocs del judo, de forma individual, poden ser molt divertits, aprenen les tècniques d’una altra manera, i el més important, acaben les classes i estan relaxats.

El treball dels adults és diferent, el Tandoku-Renshu (estudi sòl) és un fonament del judo en el qual és primordial la concentració i el desenvolupament de la ment per obtenir la perfecció i la postura correcta de la tècnica.

Els esportistes del RSK gaudeixen ara d’aquests sistemes d’assaig i esperem que en breu les autoritats sanitàries donin el vist i plau per a que els esportistes de combat tornin al seu sistema normal. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: