Judo Renshinkans. 10 preguntes a Irene Alba Galan

Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d’entrenar al tatami  han d’improvitzar l’entrenament a ca seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d’origen nipó.

1a- Quants d’anys tens i a quina edat vares començar el judo? Tinc 14 anys i vaig començar el judo amb 6.

2a- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials? Jo crec que el judo és un esport que el pot practicar qualsevol persona,no has de tenir unes condicions específiques.

3a- Ets competidora? Si, fa uns 4 anys que soc competidora del club RSK .

4a- I perquè t’agrada la competició? M’agrada els valors que ens ensenya, com per exemple el respecte, l’autocontrol, la constància i la disciplina entre molts d’altres.

5a- Quins resultats important has tret aquest any? Medalla d’or en el campionat de Mallorca , he guanyat tots els rànquings escolars organitzats per la dederació, he participat a la Copa d’Espanya d’Alacant. Aquest any per tot això que està passant no hem pogut fer les competicions més importants (Balears,Espanya).

6a- Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals? Entrenava dos dies a Cala Rajada i un altre Manacor, allà practicaven un poc de tot sobretot entrenament de competició i m’ho passava molt bé amb la companyia dels meus amics.

7a- Ara amb l’estat d’alarma que estem vivint, quines competicions t’han quedat suspeses? Per desgracia amb l’estat d’alarma han suspès els campionats mes importants de la temporada que son el Ct. de les Illes Balears, Campionat d’Espanya, i l’Internacional Trofeu Renshinkan.

8a- Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar? La veritat és que no ho sé, suposo que això dependrà de com evolucioni la situació, actualment no crec per motius de seguretat.

9a- com dus aquest cofinament, l’estar tancats a ca vostra sense poder sortir? Mes o manco bé, veig pel·lícules, faig mes esport, videotrucades amb els amics i també cuino amb la meva mare.

10a- Com Entrenes ara a casa teva? Cada dia a les 17:00/17:30 vaig a la terrassa que es un lloc on m’agrada entrenar i faig els exercicis que normalment feim al club (abdominals,tàbata…)

11a- Vols afegir alguna cosa més? Que molts d’ànims a tothom i que segur que ens veurem d’aquí a no res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: