La 17ena mostra de cuina marinera oferirà a tothom la millor oferta gastronòmica dels restaurants de Porto Cristo

Quatre restaurants i sis cellers oferiran l’horabaixa de dilluns que ve, dia 17 de juliol, vuit plats i quinze vins per degustar davant la mar al passeig de la Sirena.

“Les festes són per fer poble i una de les formes que més agrada és celebrar les festes del Carme amb el plat i la copa plens”, han comentat els encarregats dels restaurants que participaran en la XVII Mostra de Cuina Marinera de Porto Cristo just abans de la presentació d’aquest esdeveniment.

I aquest és l’objectiu dels organitzadors, “oferir un menú de luxe perquè els veïns, els residents i els visitants puguin celebrar plegats les Festes del Carme”, explicaren des de la delegació de Turisme. Un acte que, al mateix temps, “permetrà mostrar el potencial turístic, gastronòmic i vitivinícola de luxe que tenim a Porto Cristo i en tot el municipi de Manacor”, ha afegit el delegat de Porto Cristo, Joan Gomila. Per part seva la delegada de Turisme i Cultura, Antònia Llodrà, ha donat els gràcies “a tots els bars i restaurants que enguany i durant tots els anys que s’ha celebrat la mostra hi han participat i han fet grans les nostres festes”.

Els restauradors que participaran a la XVII Mostra de Cuina Marinera han presentat els plats que han preparat per aquest esdeveniment, que se celebrarà dilluns que ve, dia 17 de juliol, a partir de les 20 h al passeig de la Sirena de Porto Cristo. Hi participaran el Restaurant El Patio, amb el seu gall amb salsa de mostassa i, de postres, brownie amb almívar de llet. Des del restaurant Can Toni han ideat paella de verdures i bacallà com a plat principal, mentre que de plat dolç oferiran bescuits de figues amb caramel d’anous i pinyons.

Els responsables del Restaurant Cala Beach han anunciat que dilluns que ve oferiran fiocchis amb salsa de gorgonzola, anous i essència de trufa; a més de tataki mixt de tonyina, salmó, salsa de soja, guacamole i alvocat. De postres donaran a tastar trufes de xocolata amb cruixent d’ametla. De les cuines del bar Lulumba sortiran racions de tumbet de rajada, que els assistents a la Mostra de Cuina Marinera podran assaborir abans de tastar el gató amb gelat.

Els vins aniran a càrrec dels cellers Miquel Gelabert, Pere Seda, Toni Gelabert, Pere Seda i Son Vell. I els Cafès Samba oferiran cafè als assistents. Igual que l’any passat, per accedir a la XVI Mostra de Cuina Marinera bastarà comprar tiquets per menjar, que costaran 2,50 euros, i no farà falta comprar cap altre tipus d’entrada. Els tiquets es podran adquirir durant la Mostra però també es poden comprar anticipadament a les oficines de turisme de Manacor i Porto Cristo i també a la delegació municipal de Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: