La 23a Fira de vehicles d’ocasió omplirà el polígon de Manacor e cotxes i maquinària durant el cap de setmana

Dissabte dia 21 i diumenge dia 22 aquesta fira comercial consolidada obrirà les portes.

La Fira de Vehicles d’Ocasió de Manacor arriba a la seva edició número devuit “com un esdeveniment que ja es coneix arreu de l’illa gràcies a la implicació dels empresaris que hi participen i de la resposta del públic, que sap que hi trobarà vehicles usats a preus interessants i amb totes les garanties, a més de propostes lúdiques com exposicions, demostracions esportives o de dansa”, destacà Domingo Martí, el president de l’Associació d’Industrials del Metall de Manacor, l’entitat que organitza la fira amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

“Com Ajuntament hem d’encoratjar les iniciatives que tenen la intenció d’encoratjar la gent a sortir al carrer i a descobrir diferents aspectes del nostre municipi, com la vitalitat i l’empenta dels empresaris de l’automoció de Manacor”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. I és que aquest és un esdeveniment comercial consolidat al municipi que, segons els organitzadors, durà fins al polígon de Manacor més de 500 cotxes de diferents marques comercials, motos, maquinària agrícola i entreteniment. De fet enguany els organitzadors han preparat una exposició de tot terrenys modificats, demostracions de judo i de dansa. I és que “aquesta fira que és molt més que cotxes i té la capacitat d’atraure gent de tota l’illa que ve a conèixer i a fer créixer l’oferta comercial, la gastronomia i tot el municipi”, ha explicat el regidor de Fires i Mercats, Antoni Sureda, que juntament amb la batlessa, Catalina Riera; la regidora Maria Isabel Bauzà; el president de l’associació empresarial del Metall, Domingo Martí i el responsable de l’exposició de cotxes tot terreny modificats, José Varon.

“Els que participam en la fira som venedors professionals i per això tots els vehicles estan revisats, han passat totes les inspeccions tècniques exigibles, tenen un any de garantia i tots els papers en ordre”, apunta Domingo Martí des de l’organització. “Els preus dels cotxes de segona mà van dels 4.000 euros en amunt i per això pensam que hi ha un gran ventall de preus i de vehicles que es poden adaptar als gustos i les possibilitats de cadascú”, ha afegit. Els organitzadors de la Fira de Vehicles d’Ocasió a Manacor, que es desenvoluparà dissabte dia 21, de 9.30 h a 19 h, i diumenge dia 22, de 9.30 h a 14 h, saben que “la fira té èxit perquè la gent sap que hi trobaran bons preus i moltes garanties, però també pensam que una fira és per oferir quelcom especial”. Per això la proposta lúdica d’aquesta edició consistirà en demostracions de dansa i de judo i en una exposició “d’uns 20 tot terrenys modificats amb grans rodes i suspensions altes que són capaços d’obrir-se camí en qualsevol relleu i superfície”, ha explicat José Varon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.