La Banca March de Sa Coma realitza la tradicional excursió amb els clients

La Banca March de sa Coma organitzà la tradicional excursió anual pels clients el passat dia 8 de marc, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora. La resposta de les dones de sa Coma i S’Illot va ser extraordinària, las places s’esgotaren als pocs dies i hagueren d’habilitar un segon autocar.

Si bé, entre els 80 excursionistes també hi havia bastants d’homes.
A les 9 del matí, sortien cap a Miramar, i a Valldemosa on recolliren al guia Gaspar Valero que va fer una detallada visita guiada de dues hores al Monestir. Abans de començar la visita berenaren d’una bona panada i tot seguit va començar la visita a la tafona, continua pel jardí, el claustre gòtic, i la planta baixa de Miramar. Sortint a la façana principal els excursionistes gaudiren des del primer mirador de la bella panoràmica de la costa nord, de la península de sa Foradada.
Acabada la visita feren la parada obligada a Valldemosa, per a comprar las tradicionals coques. A les 2 del migdia dinar a Can Tronca i divertit ball on molts dels excursionistes demostraren les seves habilitats i ganes de marxa.

Per veure’n unes imatges, clicau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.