La Banda de Música de Felanitx, amb el CD de Víctor Ferragut «La disputa de l’Ase», opta al Premis Enderrock 2018 al Millor disc de clàssica

La gala de lliuraments dels Premis de la Música Balear 2018 (Premis Enderrock), se celebrarà el 28 de novembre, al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma.
La Banda de Música de Felanitx amb el CD titulat La disputa de l’Ase, una cantata composta per l’actual director Víctor Ferragut, és una adaptació de la novel·la homònima d’Anselm Turmeda. Opta al millor disc de clàssica dels (Premis Enderrock). EL CD va ser enregistrat l’any 2017, conjuntament per la Banda de Música de Felanitx, dirigida per Pere Siquier, amb les corals de Sant Joan, Joan Capó, i alumnes del Conservatori de Felanitx i amb producció de Miquel Brunet. És una ferma candidata a alçar-se amb el triomf.

La Banda de Música de Felanitx és una de les bandes més antigues de Mallorca, començà la seva trajectòria l’any 1820, per tant aviat complirà els 200 anys. A l’actualitat la formen uns 50 músics de totes les edats i de variats tarannàs. La majoria són estudiants de música novells que provenen del Conservatori, altres són músics que únicament tenen la banda com a agrupació on practiquen la seva afició, i també hi toquen professionals, és banda que compta amb un nivell musical excel·lent.

La Banda manté una intensa activitat musical, participa a gairebé totes les festes del municipi i als festivals de bandes que organitza la Federació i realitza concerts de reconeguda dificultat i d’una gran qualitat musical.

L’actual Junta Directiva de la banda està formada pel president Joaquim Tomàs; vicepresidenta Maria Rigo; secretària Àngels Martorell; vocals Bel Alonso i Regina Palerm.
Des de setembre de 2007 fins al 2013, en fou director titular de la Banda de Música de Felanitx, el llucmajorer Andreu Julià, i del 2013 al 2017 ho fou Pere Siquier durant una segona etapa. Actualment, des de novembre de 2017 n’és el director titular el gabellí Víctor Ferragut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: