La Banda de Música de Manacor convidada a desfilar a les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

Aquest cap de setmana la Banda de Música de Manacor participa a la desfilada i Festes de Moros i Cristians al poble de Cocentaina (Alacant), poble natal del director de la Banda de Música de Manacor, Eduardo Bernabéu.

Elsdies 9,10,11 que la banda tocarà, i participarà de les festes. Tant el director com tots els components de la banda ens mostraren la seva satisfacció pel viatge i participació a les Festes de Cocentaina.
Pel que fa al director Eduardo Bernabéu, juntament amb la seva família van viatjar el passat dilluns a Alacant , ja que el director ha estat convidat per la Banda de Música l’Aliança de La Torre de les Maçanes, que celebra el seu centenari. Eduardo va ser director de la banda durant uns anys abans de l’any 1996 en que va venir a viure i treballar a Mallorca. La banda, a més, presentarà un llibre d’aquesta agrupació que es va fundar l’any 1919, tot i que la seva trajectòria es va veure interrompuda durant els anys de la Guerra Civil Espanyola, però va ressorgir amb força i amb il·lusió celebren el seu centenari.

A les imatges podem veure a la banda a l’actualitat, i quan la va dirigir Eduardo Bernabéu l’any 1994. A més de la foto dels components de la Banda de Música de Manacor a l’arribada a l’aeroport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: