La Banda de Música de Son Servera acompanyà un any més, les processons de la Setmana Santa serverina

Per a la Banda de Música de Son Servera, com per la majoria de bandes de música, les festes de Setmana Santa són festes de treball pels músics, tot i que les escapades i viatges dels seus amics els fan enveja, sempre solen elegir altres dies per a poder col·laborar amb les festes del seu poble.
Aquí tenim un resum dels actes en els quals ha participat la banda serverina, durant les Festes de Setmana Santa 2019, amb el seu director Joan Antoni Ballester,al capdavant.

El diumenge de Rams, feren el petit passa carrers des de l’Església Nova de Son Servera fins a l’Església de Sant Joan, acompanyat al rector i feligreses que assistiren a la benedicció dels rams. Donat que el trajecte és molt curt només els va donar temps a tocar la peça «Santa Maria de Ripoll».

El dijous i divendres Sant, acompanyaren novament al rector Mossèn Jaume Mercant, tancant la processó.Aquests dos dies varen tocar: Mater Mea, Alma de Angel, i Sant Crist de Son Servera.

El dissabte Sant, els músics tengueren lliure, ja que es va suspendre la processó per mal temps. A més va fer molt de vent i va impedir encendre el foc a l’Església Nova.

El diumenge a pesar de la mala predicció del temps i les quatre gotes que varen caure és va fer la tradicional de processó de l’Encontre a la plaça de Sant Joan, mentre la banda tocava la marxa Triomfal, seguit d’una petita processó fins a la porta de l’església acompanyat al públic assistent així com al capella, els centurions i als dos protagonistes de l’Encontre, Jesús i Maria.

A la fotografia que els feren acabada la darrera processó, podem veure la cara de satisfacció del músics i director per a la seva aportació musical, un any més, a les Festes de la Setmana Santa de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: