La batlessa de Manacor, Cati Riera, (PI) es compromet a fer feina per Manacor amb honestedat, diàleg i proximitat

28 d’octubre de 2017. La batlessa de Manacor, Cati Riera, (PI), ha pres possessió avui dematí del càrrec amb el compromís de fer feina pel poble amb honestedat, diàleg i proximitat.

Riera ha deixat clar que el seu objectiu prioritari és donar resposta a les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes i que cercarà el consens amb tots els grups municipals per aconseguir-ho.

La batlessa ha destacat durant el discurs que centrarà els seus esforços a fomentar la participació ciutadana, a fer un poble més accessible, net i còmode i a potenciar el teixit social i econòmic de Manacor. En aquest sentit, Riera, ha afirmat que “des d’ un lloc diferent del que he ocupat fins ara, tenc per davant 19 mesos per fer feina pel bé comú dels manacorins i manacorines, perquè els ciutadans i ciutadanes se sentin bé i orgullosos del seu poble.”  La batlessa ha afegit que “es posa a disposició de tots els ciutadans i ciutadanes per escoltar les seves propostes i les seves necessitats i que vol pendre el pols al carrer”

Riera també ha deixat clar que defensarà els interessos de Manacor davant les administracions supramunicipals per tal que “la ciutadania tengui tot el que es mereix. ”

La batlessa ha dit que assumeix el càrrec amb “responsabilitat, respecte i molta il·lusió”. En aquest sentit ha puntualitzat que “ no defalliré mai en aquest intent de sumar perquè el diàleg és essencial per aconseguir millors acords i el meu objectiu per damunt de noms i sigles és Manacor. ”Segons Riera, “el poble no vol enfrontaments, ni discussions. Vol que fem feina i que ens escoltem i els escoltem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: