La campanya “no i punt” present a les Festes de Cala Millor

L’Ajuntament de Son Servera va muntar una caseta informativa sobre la campanya al “Torra-rock 2018”.

L’Ajuntament de Son Servera s’ha compromès una vegada més amb la campanya “No i Punt”; impulsada des de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca i per això, durant les festes patronals de Cala Millor, des del Departament d’Igualtat i Serveis Socials, encapçalat per la regidora Dori Moreno, van posar a disposició del gran nombre de públic assistent una caseta informativa per tal d’aconseguir unes festes lliures d’assetjaments i comportaments sexistes.

La idea d’aquesta paradeta és no només informar, sinó també ser un punt de suport per a totes aquelles persones que puguin ser víctimes d’un comportament sexista. Durant la revetlla van ser moltes les persones que van passar per la caseta informativa i van involucrar-se en la campanya; des dels organitzadors, a les barres i fins i tot, els cantants; motiu pel que des de Serveis Socials han considerat la iniciativa “d’un èxit”.

La campanya “No i punt” pretén sensibilitzar i aconseguir major responsabilitat social sobre aquest tema. L’objectiu és aconseguir uns municipis lliures de sexisme i d’agressions sexistes i sexuals i que tothom pugui gaudir de la festa i de l’espai públic en llibertat i seguretat alhora que es garanteix una convivència respectuosa i igualitària.

Per aquest motiu, les festes populars, molt concorregudes de joves són un bon lloc on potenciar aquest tipus d’estratègies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: