La cinquena fira d’estocs omplirà de comerç, oportunitats, gangues i bona música el centre de vianants de Manacor

Dissabte dia 4 de maig de les 9.30 h a les 14 h se celebrarà aquesta fira.

Els negocis i comerços de tot el municipi oferiran a preus de ganga els seus estocs dissabte dia 4 de maig en els carrers del centre de vianants de Manacor. Es tracta d’una iniciativa que pretén acostar el comerç i les empreses de Manacor a tothom que passeja pel centre de la ciutat i pels voltants de la plaça de ses Verdures. A més de productes a bon preu i oportunitats, totes les persones que visitaran la fira podran gaudir de la música que punxaran els discs joqueis de Som Vinils.

“Com que hi ha molta gent que passeja per la ciutat els dissabtes, amb aquesta iniciativa volíem acostar l’oferta que dels negocis manacorins al centre de la ciutat perquè puguin oferir a la gent productes de qualitat a bon preu”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. La fira posarà a disposició dels visitants articles a bons preus perquè permet que els comerciants puguin treure del magatzem articles de temporades passades a preus rebaixats, “i també hi podran trobar articles nous i d’ofertes especials”, concreta Antònia Roig, que és una de les comerciants que dissabte dia 4 participarà en la fira.

“Des de l’Ajuntament estam orgullosos que el comerç manacorí decidesqui emprendre aquest tipus d’accions per millorar el nostre municipi i aquesta fira n’és una bona mostra”, ha explicat Isabel Bauzà. A més, “és una fira amb valor afegit perquè els que la visiten poden gaudir de música i d’un ambient ben agradable”, ha afegit Bauzà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: