La comunitat de videojugadors catalans celebra que Twitch hagi reconegut el català

El passat 9 de març, després de quasi tres mesos de l’inici de la campanya #CatalanLoveTwitch iniciada per l’activista per la llengua Roger Baldomà, Twitch va incorporar el català a la seva plataforma.

Des d’aleshores s’ha observat una gran crescuda en el nombre de canals en català que emeten contingut en directe a través de Twitch.

Per tal de celebrar aquesta fita el mateix Roger Baldomà va emetre un directe on tot jugant al videojoc català i en català Steamroll, entrevistava al seu creador, Jordi Rovira.

https://youtu.be/BZm_hio5Bx0

Però els actes de celebració no s’acaben aquí. Des de la comunitat de Gaming.Cat s’ha organitzat una marató ininterrompuda de 24 hores d’emissió de contingut a Twitch en català. L’esdeveniment començarà aquest divendres 5 de març a les vuit del vespre al canal de Twitch d’en Roger Baldomà i s’acabarà dissabte 6 de març a la mateixa hora.

Durant 24 hores diferents canals catalans emetran consecutivament tot tipus de contingut relacionat amb els videojocs. Les persones que s’hi connectin podran interactuar amb els twitchaires en directe a través dels xats de Twitch i podran aconseguir regals que es sortejaran.

Per tal d’estar al corrent de tot el què passarà a la festa s’ha creat una etiqueta a twitter on s’aniran comentant totes les actualitzacions: #24hCatalanLoveTwitch.

Enllaços d’interès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: