La Conselleria d’Educació suspèn les classes als centres educatius de la Serra de Tramuntana, Nord i Nord Est de Mallorca

Pel que fa al Llevant, de moment s’hi suspenen les classes als municipis d’Artà i Capdepera i hi haurà classe als centres dels municipis de Sant Llorenç, Son Servera i Manacor.

Com podeu veure les pluges a aquests municipis han estat molt més intenses que a la resta.

La suspensió respon a les previsions meteorològiques adverses previstes en les pròximes hores a les Illes Balears

 Després de l’activació de l’alerta vermella per aquesta nit i ateses les previsions metereològiques per demà, 11 de setembre, a la zona de la Serra de Tramuntana, la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, d’acord amb la Direcció General d’Emergències, ha decidit suspendre les activitats lectives i extraescolars dels centres educatius de les localitats de: Alaró, Estellencs, Puigpunyent, Esporles, Valldemossa, Deià, Bunyola, Sóller, Fornalutx, Escorca, Caimari, Campanet, Pollença, Alcúdia, Artà, Capdepera, Santa Margalida, Muro i Sa Pobla.

Els equips directius han de ser als centres durant l’horari lectiu. No hi haurà transport escolar.

En tot cas, als altres centres, s’aconsella prudència en els desplaçaments i seguir les indicacions dels serveis d’emergències i de l’AEMET.

Atès que dia 11 coincideix amb l’inici de curs, es recomana que no es programin activitats a l’aire lliure i extremar la precaució.”

Podeu llegir la font de la notícia picant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: