La Copa Balears de Katas suma noves alegries per la família del Dojo Muratore

El passat dissabte dia 28 va tenir lloc la Copa de Balears de Kates. Aquest dissabte li tocava a les katas tornar a començar les competicions. El Dojo va tenir representació a la categoria Cadet on va presentar dues parelles formades per en Josep Pérez i en Toni Pont, qui varen quedar segons, i n’Enric Febrer i en Mika Eichler, qui varen fer tercers. Cal remarcar que les dues parelles eren la primera competició que competien plegats i en n’Enric competia a una categoria superior a la seva.

A la categoria Absoluta a la categoria Ju No Kata va competir la parella formada per Inès Morell i Marisé Jara qui varen quedar primeres, van fer una molt bona actuació i segueixen millorant el seu kata. A la categoria del Goshin Jutsu la parella formada per na Juana Puigserver i en Llorenç Gayà, va quedar en primer lloc i els va servir com a prova per poder provar-se pel Campionat d’Espanya que es celebrarà dia 6 de desembre a Madrid. Hem de destacar l’alt nivell demostrat a tots els katas.

Com a jutges, el Dojo Muratore va aportar els dos jutges internacionals que té la Federació Balear, Ponç Gelabert i en Guiem Puigserver, els dos formaran part dels jutges que estaran al Campionat d’Espanya la setmana que ve.

El proper cap de setmana hi haurà el Campionat d’Espanya de Shiai i de Katas. El Dojo Muratore estarà representat en els dos Campionats, en el de Shiai per en Biel Galmés a la categoria de -60 kg. I en els katas, amb els jutges Ponç Gelabert i Guiem Puigserver i amb els campionats Juana Puigserver i Llorenç Gayà. Molta sort a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: