La coral Gent Gran de sa Coma participà al Concert de l’Esperança celebrat a Capdepera

Un any més, la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma participà el passat dissabte dia 16, al tradicional Concert de l’Esperança que organitzà cada any la Coral Gabellina a l’església parroquial de Capdepera, amb motiu de la festa de la Mare de Deu de l’Esperança, patrona de Capdepera i venerada al poble des del segle XVI.

La primera part del concert fou a càrrec de la coral de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada al piano per Margarita Roig, a més de les tradicionals nadales, interpretaren Shivago-Melodie i Dolç Rossinyol.

La directora de la Coral Gabellina, Elionor Gómez-Quintero va escollir pel concert Ave Maria de Tomàs Luis de Victoria, i cinc nadales populars.

L’acompanyament de la coral va anar a càrrec de Pau Vallbona al piano, Julià Ossés al trombó, i Jannick Kwilken al saxofon. Conjuntament les dues corals cantaren Adeste Fideles.

En acabar el concert, la Coral Gabellina va convidar a la Coral de la Gent Gran de sa Coma, a un gran sopar amb plats preparats per tots els cantaires gabellins celebrat al local de l’Associació de la Tercera Edat de Capdepera.

Podeu veure’n unes imatges clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.