La destinació Cala Millor torna a FITUR per a promocionar i ampliar la seva oferta

S’ha exposat amb un estand propi el destí Cala Millor i la marca East Mallorca.

El Consorci de Turisme de Cala Millor forma part des del 23 de gener i fins al pròxim diumenge 27 de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR. Una de les cites més importants per aquesta àrea i en la qual el consorci ha aprofitat per a donar a conèixer el destí Cala Millor.

Després d’uns anys d’absència a la fira, enguany, Cala Millor ha participat amb dos nous objectius; la diversificació de l’oferta i la captació del turisme nacional. «Ens hem anticipat a les possibles fuites del turisme internacional a altres destinacions apostant per reforçar l’oferta al turista d’aquí»; ha assenyalat la regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives.

Per això, els representats municipals i empresaris que han viatjat aquests dies a Madrid han mantingut diverses reunions amb agències i touroperadors espanyols, així com amb entitats de Turisme Familiar amb la intenció que Son Servera pugui formar part del Segell de Turisme Familiar, que distingeix aquelles destinacions que aposten per un públic familiar.

Dues mesures enfocades a la desestacionalització i a poder oferir noves propostes que atreguin els visitants més enllà de l’estiu, el sol i la platja. Una idea que comparteix la marca East Mallorca que ha acompanyat al Consorci en aquesta mostra. East Mallorca és una plataforma formada pels cinc municipis del Llevant de Mallorca que vol promocionar el turisme en temporada baixa a la zona amb iniciatives com el torneig de futbol East Mallorca Cup, el golf o la gastronomia.

L’estand de les Illes Balears ocupa uns 986 metres quadrats i el formen mostradors per a les quatre illes i per a diferents ajuntaments, d’entre els quals el de Cala Millor ha cridat l’atenció als nombrosos visitants i també a les diferents autoritats, i és què, fins i tot la ministra d’Indústria, Turisme i Comerç, Reyes Maroto, va apropar-se al mostrador de Cala Millor per a mostrar el seu interès. Una oportunitat, que el batle de Son Servera, Antoni Servera, i el President de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Gabriel Nebot van aprofitar per contar-li en primera persona els projectes presents i futurs de la destinació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.