La Fira de Flor d’Ametler es consolida com a referent en la seva dècima edició

Organitzada per la Regidoria de Turisme, la mostra d’enguany ha rebut un gran nombre de visitants tot i les condicions meteorològiques.

Les Cases de Ca s’Hereu s’han convertit un any més en el marc ideal per a acollir una diversa mostra de productes de tota classe del fruit de l’ametla, i tot a què la pluja l’ha finalitzada abans d’hora, la fira ha resultat un èxit.

Durant tot el matí, els centenars de visitants que s’han apropat a la mostra han pogut conèixer una gran varietat de diferents productes relacionats amb l’ametla existents; cosmètics ecològics elaborats amb l’ametla com a ingredient predominant, així com allotjaments envoltats d’ametlers al municipi de Son Servera productes artesanals relacionats amb aquest fruit, productes gastronòmics o descobrir noves formes d’aquest fruit.

En total, 43 estants s’han aplegat sota el ventall d’aquesta fira per presentar l’ametla com un element ple de caràcter i l’han identificat com un dels productes essencials de Mallorca, una de les principals característiques per les que s’ha optat any a any per a potenciar aquest producte com a referent de les arrels culturals i gastronòmiques de l’Illa.

Des de Turisme, la regidora, Margalida Vives, ha volgut destacar el valor d’aquesta fira; «és una oportunitat diferent de passar un bon matí i alhora conèixer part de les nostres arrels gastronòmiques i culturals»

L’objectiu d’aquesta fira és fer promoció de l’ametla i el producte local, alhora que s’ofereix un atractiu més pels turistes en temporada baixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: