La Fira del Llibre, presentacions de novetats editorials, música, espectacles i conferències ompliran Manacor fins dia 4 de maig

Dimarts dia 23 el claustre de Manacor acollirà la Fira del Llibre i desenes d’activitats.

Presentacions de llibres, contacontes, exposicions, conferències, tallers infantils, concerts o concursos literaris juvenils. Aquests són els complements que la Setmana del Llibre ofereix a la tradicional fira que any rere any omple de llibres i roses el claustre de Sant Vicenç de Manacor. “El dia de Sant Jordi, que és quan celebram la Fira del Llibre, cau en plenes vacances escolars, els nins i nines no hi podran assistir amb les escoles però hem organitzat una jornada d’activitats perquè famílies i amics puguin passar-hi una bona estona”, explica la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

“Crec que amb totes les activitats que inclou aquest programa queda ben clar que Manacor té vocació de capital cultural i que oferim la nostra proposta a tota la comarca i a tota l’illa”, ha destacat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. De fet, la Fira del Llibre és el plat principal del programa d’actes culturals que comença precisament dimarts dia 23 d’abril i dura fins al 4 de maig. Així els jocs, les actuacions musicals i els espectacles teatrals acompanyaran els llibreters, les floristeries i les associacions que durant la Fira del Llibre de dimarts dia 23 seran presents al claustre.

Molt més que una setmana

La Setmana del Llibre d’enguany durarà fins dia 29 d’abril però les activitats continuaran durant el mes de maig. Durant tot aquest temps una trentena d’activitats ompliran el municipi de llibres, música, tallers, espectacles, conferències i dansa. Tot plegat s’organitza “al voltant d’una proposta cultural amb activitats adequades per a totes les edats i repartides pel municipi”, explicà el bibliotecari Antoni Ferrer, que ha coordinat el programa d’actes de la Setmana del Llibre.

La setmana del llibre comença dimarts dia 23 amb la Fira del Llibre. Dimecres dia 24 i dijous dia 25 i divendres dia 26 les biblioteques de Manacor i de Porto Cristo s’ompliran de contacontes, tallers i conferències. A més la música es farà ben present divendres dia 25 a partir de les 20 h al claustre de Manacor amb el concert de Tomeu Matamalas, Trajecte 2019, 52 anys.
Dissabte dia 27 d’abril a partir de les 10 h el Museu de Manacor acollirà personatges de contes que mostraran les seves cases i els seus paisatges amb El bosc encantat. Una activitat que comptarà amb contacontes, llibres i un vermut literari, tapes i música en directe. També dissabte dia 27 a les 12 h a la plaça de Ramon Llull se celebrarà la Ballada popular de Sant Marc, amb el grup Galivança. Els tallers i les activitats familiars continuaran durant tota la setmana a les diferents biblioteques del municipi. I dijous dia 2 de maig a les 20 h a la biblioteca de Manacor es presentarà el volum que recull totes les ponències que diferents investigadors aportaren a les X Jornades d’Estudis Locals, Fora vila i espais urbans a Manacor. Però la Setmana del Llibre no s’acaba aquí, tallers, més presentacions de llibres, conferències, recitals, dansa, concursos de redacció i moltes coses més formen part del programa que es pot consultar a la web www.manacor.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: