La Fira nocturna convoca milers de persones a passejar per davant la mar i gaudir de l’artesania i de Porto Cristo

La cultura, l’esport, la música i les activitats familiars són els plats forts de les festes.
Les festes del Carme i la XVIII Fira Nocturna han canviat la fesomia habitual del passeig de la Sirena i de la plaça de l’Aljub.

Més de cent paradetes d’artensania, productes de tot tipus i també food tracks i paradetes de menjar ompliren el recorregut de la Fira Nocturna de Porto Cristo. A partir de les set i mitja els artesans instal·lats a la sirena han començat a rebre visitants i poc a poc el passeig, la plaça de davant la mar i la plaça de l’aljub varen omplir-se de públic. Milers de persones arribades de tota la comarca es varen reunir davall els pins de davant la mar per conversar i per veure d’aprop dels novetats que neixen en els tallers dels artesans de Mallorca.

 

La bijuteria, la roba i les cistelles de llatra varen despertar la curiositats de molts visitants, que s’interessaren per les tècniques que els artesans fan servir per elaborar els seus productes. Al mateix temps molts veïnats de Porto Cristo, després d’haver firat, es reuniren a l’entorn de les parades que servien menjar per recollir fons i fer possibles els projectes de clubs esportius, escoles o entitats.
L’oferta turística de Porto Cristo i el seu entorn també va ser ben present a la Fira Nocturna de Porto Cristo. Un gran envelat que els visitants havien de travessar posava al descobert els tresors naturals i l’oferta d’oci que es concentra en el nucli constaner.

De fet l’oci també és un dels protagonistes de la vetllada de divendres a Porto Cristo. La música ha tengut un paper essencial en el X Memorial Francesc Ramis però la disbauxa arriba just abans de la mitjanit amb la revetlla nocturna de la platja de Porto Cristo. Les cançons del grup La Locamotora i els disc jòqueis posteriors mantenen ben animada la nit i bona part de la matinada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.