La Fira Nocturna, la Fira Artesanal i una nova edició de la Nit de l’Art es celebraran el cap de setmana del 9 i 10 de juny

Son servera acollirà el segon cap de setmana de juny i com a antesala a les festes patronals dues de les cites més importants del municipi: traurà al carrer la seva riquesa artesanal, cultural i artística en les tradicionals i ja consolidades Fira Nocturna, Artesanal i Ramadera, i la Nit de l’Art.
El dijous 24 de maig, la regidora de Cultura, Maria Arenas, juntament amb el regidor de Fires , Festes, Comerç i Mercats, Francesc Riera i el batle del municipi, Antoni Servera, explicaren les activitats que se celebraran el 9 i 10 de juny. El sus de la festa serà dissabte dia 9 a partir de les 19.00 h i els actes s’allargaran fins al diumenge horabaixa.

Pel que fa a la Nit de l’Art, enguany seran set els espais del poble que acolliran mostres artístiques variades: la plaça de Sant Joan, el Bar Nou, el Teatre La Unió, Cas Mestre Fornaris, l’Espai Cultural Miquel Vives, el Centre d’Informació Jove i l’Església Nova s’ompliran de pintura, escultures, música, exposicions, teatre i un ampli catàleg de gairebé totes les disciplines artístiques.

Aquest any cal destacar les exposicions a l’Església Nova, on artistes locals es donaran cita i exposaran les seves obres a les diverses capelles.

La capella fonda serà l’escenari d’una de les més curioses: escultures i quadres fets en paper.
Una fira de nit i una fira de dia

El mateix dissabte, la Fira Nocturna amenitzarà la vetlada amb paradetes de tapeo, música i artesania al carrer. Una fira de nit que es reconvertirà el diumenge en una fira tradicional: la Fira Ramadera i Artesanal de Son Servera. Diumenge, l’esperit agrícola, artesanal i comercial traurà tot el seu potencial amb mostres d’animals, de cotxes i motos antigues,bonsais, música tradicional amb els xeremiers, entre molts altres actes i productes.

Un cap de setmana ple de festa i de cultura pel municipi de Son Servera, que convida tothom que vulgui passar una bona estona a passejar-se i a gaudir pels carrers de la vila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.