La fundació de la companyia d’assegurances Zurich dona a través d’Aspaym Balears un cotxe adaptat a una família afectada per la riada de Sant Llorenç

La Fundació de la companyia d’assegurances Zurich ha realitzat la passada setmana la donació d’un cotxe adaptat a una família de Sant Llorenç que va perdre el seu durant les inundacions de l’any passat, amb la col·laboració de Aspaym Balears.

Aquest gest suposa una ajuda clau per a la família que sense aquestes entitats col·laboradores no hauria pogut substituir el vehicle.

El vehicle lliurat avui és un cotxe adaptat amb el que es pretén poder cobrir i donar resposta a les necessitats de mobilitat de la família.

El cotxe ha estat finançat íntegrament per la companyia d’assegurances Zurich i la seva fundació en col·laboració amb Aspaym Balears, qui s’han encarregat de la tramitació necessària per a la recepció del fons per a l’adquisició del vehicle.

A l’acte de lliurament han assistit per part de l’empresa, la Sra. Cristina Gomis i la Sra. María Láinez, directora de responsabilitat corporativa i directora de Balears respectivament, així com les Srs. Núria Moreno i Mari Carmen Madrid, membres de l’ASPAYM BALEARS, el Sr. Joan Llull, de la delegació de Llull Seguros de Manacor o el batle de la localitat, Mateu Puigrós i la regidora de Serveis Socials, Dolors Sánchez, per part de l’Ajuntament.

Cal recordar que la família afectada ja havia rebut una cadira de rodes adaptada amb la mateixa intenció gràcies a les Aportacions de la Diòcesi de Mallorca. El Sr. Jaume Mercant, rector de Sant Llorenç, en representació d’aquesta, també ha assistit al lliurement del vehicle, que es suma a la intenció de poder col·laborar a mantenir la qualitat de vida de la família després de la catàstrofe natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: