La primera Macrogala Comarcal celebrada a Porreres “No Deixis de Somniar” recapta més de 10.000€ per a la AECC de les Illes Balears

El passat divendres 8 de setembre es celebrà al Parc de n’Hereveta de Porreres la primera Macrogala Comarcal de la AECC amb la participació dels pobles de Campos, Montuiri, porreres, Santanyí, Ses Salines i Vilafranca de Bonany.Fou el primer acte per a la imminent creació de les juntes comarcals de l’AECC de les Illes Balears que es faran efectives aquest mateix setembre. En aquest cas l’esdeveniment va estar coordinat per la junta comarcal de llevant.

La gala fou presidida pel president de la AECC Balears, el doctor Javier Cortés, la presidenta comarcal Aina Mercadal, les presidentes de les diferents delegacions locals i els batlles dels sis municipis implicats.
La gala, creada, dirigida i produïda per en Miquel Oliver contà amb 2 actuacions dedicades a les pel·lícules d’animació més famoses de Disney, de les quals se’n projectaren imatges per a l’ambientació de cada posada en escena.

L’estrella de la gala fou la metàfora entre les pel·lícules i cançons triades. Es varen dur a terme actuacions tan originals com la interpretació de “Como una ola” per part de La Sirenita, “Reloj no marques las horas” amb na Ventafocs o “Las flechas del amor” amb en Robin Hood.

90 cantants i ballarins del sis municipis foren els encarregats de posar veu i ball a l’espectacle. També cal destacar la col·laboració dels 57 patrocinadors que participaren també a la desfilada a on cada empresa representava una casa reial.

Amb el lema “No deixis de somniar!”, la gala que acollí a més de 200 participants, va reunir al voltant de 900 espectadors, aconseguint un total de 10.170€ destinats integrament a la AECC.

(Fotografies de Juan Oliver Feliu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: