La nit de la cultura 2018 estarà dedicada a Josep Maria Llompart

Glosadors de Mallorca, Germans Martorell, Ebri Knight, Glòria Julià i Víctor Leiva i Corsaris de la Mar Ampla actuaran aquest dissabte a Teatre Principal de Palma.

La Nit de la Cultura 2018 es farà al Teatre Principal de Palma aquest dissabte, 22 de desembre. El començament de la gala està previst per a les 20.00 hores i l’obertura de portes serà a les 19.30 hores.

Abans, a les 19.15 a l’escenari del teatre es faran les fotos de tots els premiats.

Les actuacions de la gala les obriran els Glosadors de Mallorca. També hi haurà les de els Germans Martorell, Ebri Knight . La gala comptarà amb un important component d’homenatge a qui fou president de l’OCB, Josep Maria Llompart, amb els espectacles, ‘Ocellada: volam amb Llompart’ de Glòria Julià i Víctor Leiva i ‘Passejada pel camí florit’ amb els Corsaris de la Mar Ampla.

Precisament, aquest dijous, el pintor Damià Jaume va donar a l’OCB un retrat que ha fet de Josep Maria Llompart, en el marc d’un acte en què hi varen intervenir Cèlia Riba, Gabriel Janer Manila i el president de l’OCB, Josep de Luis. (Adjuntam foto de l’acte).

L’OCB aprofitarà la gala per fer balanç de l’any 2018 i presentar les noves campanyes i iniciatives per al 2019.

Aquest dissabte matí vos farem arribar el discurs del president de l’OCB que estarà embargat fins les 20.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: