La Nit de l’art i la Fira ompliran Son Servera de cultura i festa

Art, música i molt de carrer per encetar un mes de juny ple de celebracions.

Els carrers de Son Servera acolliran aquest cap de setmana dues cites molt importants per donar a conèixer als visitants la riquesa econòmica, cultural i artística de la vila: la V Nit de l’Art i la XXII Fira Agrícola i Ramadera.

Avui vespre, a partir de les 20 h, sis espais del municipi acolliran mostres de disciplines artístiques molt variades. A l’Església Nova es podrà veure una mostra artística col·lectiva i experimentar amb l’espectacle audiovisual de INTRVL AV SHOW. El Teatre La Unió acollirà les propostes de teatre breu de Jaume Miró i Manel Serrano, i la performance de Gypsy Nel·lo i Leo Alburquerque. L’escoleta centre infantil Cas Mestre Fornaris és l’espai que acollirà les propostes de contacontes per als més petits. La plaça de Sant Joan serà l’escenari destinat a la música i l’Espai Miquel Vives per a la literatura i els dibuixos. Per acabar, el Centre d’Informació Jove acollirà diverses lectures poètiques i l’exposició de les obres dels alumnes de l’IES Puig de sa Font.

La fira nocturna, amb música, menjar al carrer i els primers espais d’exposició i venda d’artesania acompanyaran els visitants i veïnats que visitin el municipi.

Una fira tradicional

Pel que fa a diumenge, la XXII Fira de Son Servera tornarà a mostrar el seu esperit agrícola, ramader i artesà. Una fira que no només vol mostrar la realitat actual del teixit artesanal i comercial del municipi, sinó també posar en valor i recuperar aquelles maneres de fer de la pagesia. Entre totes les activitats programades destaca la proposta d’un grup de voluntaris per mostrar propostes culinàries tradicionals.

Els actes d’aquest cap de setmana són el preludi de les Festes de Sant Joan que començaran el divendres 16 amb el pregó de n’Apol·lònia Garcies Mas, la primera dona policia de la Part Forana. Les Festes Patronals de Sant Joan són “unes festes dels serverins. Hi participen tot tipus d’associacions i grups i el programa respon molt a les iniciatives i demandes populars”, explica Francesc Riera, regidor de Fires, Festes, Mercat i Comerç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: