La Nit de Sant Llorenç, el mim i el detall fet llargmetratge

L’any passat, a la sortida de la projecció de “La nit de Sant Llorenç” a l’Espai 36 la major part de les reaccions eren de sorpresa per la qualitat de l’obra que acabàvem de veure, cert és que hi havia aquell “però” de la gent de més edat que es resumia en la frase “una pel·licula que fan del poble i hi ha d’haver morts”, però en qualsevol cas fins i tot aquests darrers afirmaven que la pel·lícula els havia sorprès gràtament.

El film no arriba a l’hora de durada, però tot i el seu baix pressupost cal destacar-ne que desperta molt més interès que la major part de les pel·lícules que podem veure cada cap de setmana al cinema.

El que més destaca és el mim amb el que es nota que s’han cuidat els detalls de l’obra tot i la complicada ubicació d’alguna de les preses de la pel·lícula.

L’acció es desenvolupa a tres nuclis urbans diferents:Manacor, Sant Llorenç i Palma. No us en diré res més, tan sols recomanar-vos que l’aneu a veure avui a la projecció que es farà a l’OCB de Manacor, o en qualsevol altra projecció que se’n faci. La qualitat de la pel·lícula tan sols és comparable a la il·lusió de les cares quan en parlen i l’estima que hi tenen tots els que ajudaren a portar-la a bon port.

Imatges de la presentació a Sant Llorenç

Sinopsi

“El doctor Gomis és un conegut psiquiatre que viu obsessionat per un jove pacient desequilibrat al qual és incapaç de guarir. El jove ingressa a l’Hospital quan era un aterrit i confús nen petit que necessitava tractament. Veu que se li presenta l’oportunitat de conèixer-lo millor quan després d’una fugida intenta seguir els seus passos. El doctor Gomis arriba a conèixer la terrible veritat del seu pacient i al mateix temps la seva. Un intrigant thriller que fins al final no deixa indiferent a l’espectador.”

Dirigida per Joan Barceló Rigo. Guió d’ Antoni Riera Nadal, adaptada per Antònia Galmés Truyols, banda original per Barbara Duran Bordoy. Amb Lluc Rosselló, Antoni Truyols, Xisca Rotger, Cecília Genovart, Aina Parera Galmés, Aina Genovart Martinez, Júlia Febrer Bausà, Marga Alaja Toni León Magaña, Catalina Riera Roig, Joan Carles Bestard Bosch, Roger Berenguer, Jaume Cortes Zazo, Clareeta CaldenteyJoan Sansó, Pedro Mesquida Rafael Blanes Castañer .amb la col•laboració de Marina Canovas Galmés.M Mar Vanrell Santos, Aina Maria Perelló, David Riera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: