La PB Els Tamarells a Eivissa, La nostra penya, sempre amb el Barça!

Aquest dimecres el FC Barcelona juga a Evissa el partit de setzens de final de la Copa del Rei, la PB Els Tamarells representada amb varis socis i directius serà present a l’estadi de Can Misses.

Durant tota la temporada, tant en la Lliga com en la Champions, en tots els partits el nostres socis acudeixen al Camp Nou per a donar suport a l’equip. En el partits claus com és un Barça-Madrid mai hi mancam. Tampoc a fora, la temporada passada a Eindhoven, Milà, Londres, Lió, Manchester, Liverpool i Sevilla. En aquesta a Dortmund, a Praga, ara a Eivissa, i esperam a Nàpols.
També amb els altres equips del club, amb el femení en la final de Budapest, i amb els equips de futbol-sala, volei, Barça B, equips juvenils, Barça B femení, quan venen a jugar a les Illes Balears.
Alguns dels nostres socis han tingut la fortuna de trepitjar la gespa del Camp Nou i fer-se la foto amb el primer, com fou el cas dels germans Manuel i Antoni Jiménez Oliver en el partit de Lliga FC Barcelona – Alabès.
Continuam fent barcelonisme, amb constància i passió pels colors, amb fermesa i il·lusió. 1492 socis i més de 80 activitats anuals són el nostre crèdit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: