La PB Els Tamarells comença l’estiu amb un tast de gelats

TAST DE GELATS NEU D’OR

Aquest estiu el volem començar amb bon gust de boca amb el TAST DE GELATS NEU D’OR de Felanitx. Si et ve de gust, el proper dijous dia 27, a les 20.30, vine a la nostra seu (C/Horts, nº 50) a gaudir-los amb nosaltres.
Avui en dia per parlar dels GELATS NEU D’OR ho hem de fer referint-nos ja a la seva quarta generació, amb en Bernat Bordoy Barceló al capdavant de l’empresa familiar, però hem de retrocedir més de mig segle per saber que el seu nom, el de Neu d’Or, fou proposat per un capellà. La idea agrada tant als amos que aquests l’acabaren adoptant.

La seva distribució, des de 1965, s’estén per diferents bars, hotels i comerços de Felanitx, Portocolom, Cala d’Or, s’Horta, Cas Concos, Vilafranca i Manacor, destacant dins la seva amplia varietat de productes el ‘Fresque’, un sorbet d’ametlla torrada que no deixa indiferent a ningú.

El preu del tast per socis és de 3 euros i per no socis és de 5 euros i els tiquets podran adquirir-se a partir d’avui al Cafè Can Moix i a la Papereria Condor de Felanitx.

Les places seran limitades, així que no badeu!!
Vos hi esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: