La PB Els Tamarells fa un emotiu homenatge a en Miquel Àngel Caldentey Bennàssar

La dissetena edició del Torneig​ Interpenyes​ de Sant Agustí va venir precedida d’un sentit homenatge a Miquel Àngel​ Caldentey​ Bennàsar per part de les quatre penyes felanitxeres, la Penya​ Mallorquinista​ de Felanitx, la​ Peña​ Madridista​ Fusión​ Cafè, la​ Peña​ San Mamés de Felanitx i la nostra Penya​ Barcelonista​ Els Tamarells.

 
​ En Miquel Àngel, conegut popularment com​ Morete, ens va deixar fa deu mesos. Ell fou impulsor de la nostra penya, així com un reconegut esportista, que cobrí totes les etapes de jugador, entrenador i president. Assistí nombrós públic, familiars, amics, i companys seus de l’etapa com a jugador.
 
​ L’acte començà amb una fotografia del que fou l’equip juvenil del CE Felanitx, que fou campió de Lliga la temporada 1980-81 i de la que en formà part en Miquel Àngel, per a després fer-ne una conjunta de tots els companys que assistiren a l’acte, entre ells els qui foren campions de Lliga amb el Felanitx​ At. la temporada 1981-82.​ Tot seguit hi hagué unes entregues d’un detalls a la família que recolliren el seu fill Miquel i la seva esposa Maria. Na​ Mariona, filla de Miquel Àngel i jugadora del FC Barcelona, no pogué assistir a l’acte.
 
​ L’homenatge acabà amb uns instants de silenci en memòria de Miquel Àngel​ Caldentey​ i una foto de grup de tots els presents. Sense dubte va quedar palès que era una persona molt estimada i que serà recordada durant molt de temps. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.