La PB Els Tamarells porta a terme la seva cinquena calçotada popular i el seu divuitè aniversari

La 𝗩 𝗖𝗮𝗹ç𝗼𝘁𝗮𝗱𝗮 𝗣𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗿 va resultar una gran jornada de barcelonisme i poble. Al voltant de 80 persones entre socis, sòcies i convidats van gaudir dels calçots i de la festa del 18è aniversari de la P.B. Els Tamarells. El mal temps no va ser un obstacle, el bon ambient i la festa dins la nostra seu ho confirma.

Un discurs engrescador del president, les paraules d’agraïment dels nostres socis d’honor, Juan “Lagarto” De la Cruz i Juan José Estella Salas. Van assistir també els regidors de l’Ajuntament de Felanitx, Catalina Soler i Joan Aznar amb el batle Jaume Montserrat, que va destacar l’importancia de les activitats de la Penya i com fan poble.

I després de bufar les espelmes del pastís, els sortejos de regals i viatges, tant entre els socis assistents com entre tots els socis i sòcies amb els següents resultats:

SORTEIGS ENTRE ELS SOCIS ASSISTENTS ALS PARTITS TELEVISATS A LA SEU.


1/4 Europa League, Barça-Galatasaray, dijous 10 de març a les 21 hores.
Titular: Joan Garcia Sbert
1r suplent: Magdalena Bordoy Barceló
2n suplent: Miquel Vadell Bonet

Lliga Santander, Barça- Cadiz, data i horari encara per confirmar, 16-17 d’abril.
Titular: Guillem Batle Soler
1r suplent: Cristofol Bennasar Mayol
2n suplent: Toni Hernandez

Lliga Santander, Barça-Rayo, diumenge 24 d’abril a les 21 hores.
Titular: David Garrido Calzado
1r suplent: Toni Adrover Garcias
2n suplent: Jaume Julià Andreu

Destacar que es va aprofitar la jornada per recollir medicines i aliments peribles pels afectats per la guerra a Ucraïna.

La junta directiva de la PB Els Tamarells vol agrair la col·laboració i ajuda per a dur a terme aquest acte tant a l’Ajuntament de Felanitx com a les entitats comercials de la comarca que ho han fet possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: