La PB Els Tamarells visita i estreny llaços amb la Pab Anguera i la PB Torroella de Montgrí i comarca

Un un espai de dues setmanes en pogut establir relació amb dues penyes de les més importants amb les que compta el FC Barcelona.

​ Amb motiu del partit de Lliga R. Madrid – FC Barcelona el nostre president Sebastià Oliver visità la PB Anguera, on fou atès per Gaietà Garcia i pel seu president Joan Bertran. La PBAnguera compta amb la credencial de penya número 1 del club i gestiona l’activitat de 38 equips de futbol amb més de 400 nins. El vespre es va cloure amb un resultat esplèndid pel Barça amb victòria per 0-1 en el Bernabeu.
I en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League vàrem tenir el plaer de rebre en la nostra seu a Josep Sullastres, president de la PB Torroella, Montgrí i Comarca, una penya de les més potents, que compta amb 1050 socis i 45 anys d’antiguitat. El Sr. Sullastres va fer un visionat de la nostra seu social per a després seguir el partit FC Barcelona – Olympique Lió que va acabar amb triomf per 5-1 del Barça i l’accès de l’equip de Valverde als quarts de final.
Dues experiències molt gratificants en aquestes oportunitats de conèixer altres penyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.