La pel·lícula “Barcelona 1714” el proper dimecres dia 22 al Teatre de Manacor

De la mà de l’Obra Cultural Balear de Manacor, Cinemacat i amb l’inestimable suport del Teatre de Manacor, a on el dimecres de la pròxima setmana s’hi podrà visualitzar, “Barcelona 1714” és un film d’Anna M. Bofarull ambientat en la guerra de successió. Les entrades es podran comprar a taquilla a un preu de 2€.

Sinopsi

L’Agnès és una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. La seva joventut i ganes de viure la porten a intentar fugir de la ciutat, fet que l’home a qui estima, en Jan, un oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra, no pot entendre. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona, que serà defensada per 6.000 civils fins a la mort.

Amor, odi, passió, traïcions, el desig de viure i la lluita per defensar la dignitat col·lectiva fins al final: aquests són els temes que es desperten al voltant del setge de Barcelona.

Barcelona 1714 és una història d’amor i guerra, supervivència i ideals, una història atemporal i sense fronteres entre la vida i la mort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: