La plataforma de comerç en línia de Manacor, s’ha estrenat avui

La nova plataforma de comerç i producte local impulsada per l’Ajuntament ha obert amb 120 productes de tota classe.

La plataforma de comerç en línia demanacor.com s’ha obert avui dimecres 13 de maig i ho ha fet amb vint comerços donats d’alta i cent vint productes de tota classe; unes dades que s’espera que s’incrementin durant els primers dies de la plataforma.

La plataforma és gratuïta i té la intenció d’oferir el servei a totes les botigues, comerços, pimes i establiments turístics del municipi que així ho desitgin. L’objectiu és ajudar-los a millorar les vendes i promocionar els productes, fer-los més accessibles a través d’Internet i fidelitzar la clientela, mentre duri el confinament però sobretot després, ja que som conscients que hi haurà certes restriccions a l’hora d’anar a comprar. Segons la regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, “si la pandèmia ha estat l’excusa, la continuïtat del portal serà l’èxit”. A més, ha volgut animar als establiments que no han fet la passa a fer-la. “Hem de fer esforços per dinamitzar el comerç local i frenar, en la mesura del possible, les plataformes digitals; en aquest sentit, cal molta conscienciació”, ha exposat.

Entenem que és urgent i necessari que donem totes les facilitats possibles als comerços en uns moments de gran dificultat com els que vivim amb motiu de la crisi sanitària. Per aquest motiu es vol facilitar eines digitals perquè puguin vendre els productes en línia i promocionar-se de manera gratuïta. A més, a tothom que s’hi adhereixi, oferirem també formació gratuïta per al maneig d’aquesta plataforma de comerç electrònic.

Si s’està interessat, només fa falta enviar un missatge a un dels següents contactes:

  • 662 35 06 22 (Comerç)

  • 662 35 06 20 (Turisme)

  • comerciants@manacor.org

La nova plataforma ha tingut la implicació dels departaments de Comerç i Turisme, sobretot, però també la implicació d’altes regidories i el respectiu funcionariat, la suma dels quals han arribat a contactar amb fins a 1055 establiments d’arreu del municipi per tal d’explicar el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: