La Policia Local de Manacor desallotja un botellot de vint-i-una persones al polígon agroalimentari

Detingudes vuit persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o no disposar del carnet de conduir al llarg del cap de setmana.
La Policia Local de Manacor va intervenir el dissabte vespre un botellot al polígon agroalimentari de Manacor. Els agents locals varen denunciar vint-i-una persones per fer botellot, alhora que es varen denunciar altres infraccions per part dels seus participants, com ara no fer ús de la màscara, fumar a la via pública i tirar les deixalles fora dels contenidors. Cal recordar que els botellots estan prohibits a totes les vies i espais públics des del passat mes de juliol, degut a les mesures sanitàries per fer front a la Covid19.

Al mateix polígon agroalimentari, la Policia Local va procedir també a la detenció d’un jove que conduïa sense el preceptiu carnet de conduir, podent posar en perill les persones que es trobaven al lloc dels fets. Donada la situació, la Policia Local va desallotjar l’àrea fins que es va poder restablir la normalitat i, així, evitar també més infraccions.

D’altra banda, la Policia Local de Manacor ha procedit al llarg del cap de setmana a la investigació i detenció de set persones per conduir vehicles sota els efectes de les begudes alcohòliques a la ciutat de Manacor. Dos dels detinguts tampoc no disposaven de carnet de conduir. Totes aquestes persones han estat traslladades a les dependències policials i, en el transcurs d’aquesta setmana passaran a disposició de les autoritats judicials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: