La policia local de Manacor salva la vida a un infant recent nat

Aquest passat 29 de juny a les 20.06 h l’112 va informar la Policia Local de Manacor que una dona es trobava molt alterada, donat que el nadó que l’acompanyava no respirava. Segons l’acta oficial, la Policia va trobar a la via pública una dona amb el seu fill de pocs dies de vida entre els braços, que semblava no respirar, i també un ciutadà que afirmava ser sanitari.

Els agents van exercir maniobres de respiració i administració d‘oxigen, essent el sanitari el que posava el volum d’oxigen al manòmetre i qui finalment va aconsellar una ràpida evacuació al centre hospitalari. Els agents van decidir no esperar l’arribada de l’ambulància i acompanyar-los en vehicle policial. L’altre vehicle que s’havia apropat a l’escenari va obrir el pas fins a l’hospital de Manacor.

Durant el trajecte, un agent es va adonar que la màscara que duia el nadó li era grossa i no es podia ajustar, fet que provocà que el nadó deixàs de respirar. Amb tot, el policia que el vetllava va realitzar dues insuflacions d’aire que varen aconseguir reanimar el nadó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: