La Policia Local de Manacor s’incorpora a les tasques de vigilància de la recollida selectiva i de la neteja del municipi

Aquesta setmana els informadors de Medi Ambient, acompanyats de la Policia Local i tècnics del departament, han visitat domicilis que han incomplit reiteradament el nou model de reciclatge porta a porta que s’ha instaurat en diverses zones del municipi.

Els costos econòmics i ambientals que suposen una mala gestió dels residus urbans posen el reciclatge al centre de les polítiques ambientals que es duen a terme des de l’Ajuntament. És per això que després de mesos de reunions informatives i de la posada en marxa de nous sistemes com la recollida porta a porta o el contenidor de recollida orgànica es fa necessari una passa més.

En aquest sentit el regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, afirma que “la incorporació de la Policia Local a les tasques de vigilància de la recollida selectiva i de la neteja del municipi fa que la gent entengui que qui no ho faci així com toca serà sancionat. És just que qui no ho fa bé sigui castigat perquè afortunadament la majoria de gent fa les coses correctament”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: