La Policia Local de Son Servera confisca més de 50 articles falsificats al mercat de Cala Millor

S’ha localitzat venda il·legal de material en algunes parades del mercat setmanal.

Aquest dilluns 13 d’agost, l’àrea de Comerç i Mercat de l’Ajuntament i la Policia Local han confiscat una cinquantena de falsificacions durant els registres habituals a les parades del mercat setmanal del nucli costaner, que se celebra cada dilluns.

Les parades afectades comercialitzaven en gèneres falsificats de diferents marques conegudes. Totes les peces són complements de moda i s’han trobat falsificacions de marques tan conegudes com Louis Vuitton, Prada,Bimba&Lola o Chanel, entre altres. Es calcula que les mostres confiscades superarien els 20.000 euros.

El material interceptat passarà ara a un dipòsit de la Policia Local per a la seva destrucció. A més, se sancionarà als venedors amb una multa econòmica així com amb la no renovació de la seva llicència de venda.

L’Ajuntament serverí, a través del regidor de Comerç i Mercats, Francesc Riera ha volgut recordar el suport que es dóna a la Policia Local per a muntar operatius contra la venda il·legal, ja que actes com aquests “només perjudiquen els nostres comerciants, i des del consistori els donem suport i lluitem contra un tipus de comerç injust com aquest.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.