La premsa unionista ja no respecta ni els morts

Ja res els importa. Des del minut zero dels desgraciats atemptats de Barcelona, qui n’hagi seguit la cronologia dels fets se n’haurà donat compte que l’estat i els seus mitjans de premsa afins (a dreta i esquerra), no han fet res més que intentar manipular i desprestigiar la feina i la gestió tant dels mossos d’esquadra, com del Conseller d’Interior de la Generalitat sense importar-li’s en cap moment la magnitud de la desgràcia ni sense cap mena de respecte de cap els morts i les seves families. 

No passava ni una hora dels fatals esdeveniments quan l’editor del diari “El Periodico” Enric Hernández afirmava sense cap pudor que la CIA ja havia avisat  feia uns mesos als mossos d’esquadra de la possibilitat d’un atemptat terrorista a Barcelona. A no poca gent li va estranyar que l’editor d’aquest diari donés aquesta informació tan sols una hora després dels fets i sense cap prova fefaent.

Després de setmanes intentant-se justificar, l’editor de “El Periodico” publicava avui una pressumpta nota de la CIA que corroborava les seves informacions.

Com no, de seguida tots els mitjans afins a l’unionisme espanyol li han fet costat:

El País: EE UU avisó en mayo de un posible atentado del ISIS “específicamente en la Rambla” de Barcelona

ABC: Antiterrorismo confirma que la CIA avisó a los Mossos de que se preparaba un atentado en La Rambla

Antena 3: Los servicios de Inteligencia de EEUU alertaron en mayo a los Mossos de un posible atentado en verano “específicamente en La Rambla”

Telecinco: La CIA avisó a los Mossos de un atentado “específicamente en la Ramblas”

Tots aquests mitjans coincideixen en donar per bona la informació de “El Periódico, informació que ha estat negada en tot moment pel major dels mossos d’esquadra Josep Lluís Trapero i per entitats de referència a nivell mundial com wikileaks. De fet, cap dels principals mitjans de nivell mundial han donat per bona aquesta informació tampoc i el cap i editor de Wikileaks, agència que ha destapat diversos escandols a nivell mundial avui mateix demanava la dimissió de l’editor del diari “El Periódico”

Traducció: L’editor de “El Periódico” Enric Hernandez hauria de dimitir. Ha quedat compromès en un clar intent d’engany al públic

 

No cal esperar-ne cap disculpa d’aquests mitjans, ara com en temps de dictadures i com sempre en el passat, si voleu estar ben informats, mai consulteu mitjans espanyolistes, tan corruptes són ells com l’estat al que defensaran a capa i espasa, ja que d’això depèn la influència que poden exercir damunt la gent, i els favors que reben dels poders polítics estatals a canvi del seu silenci, o el que es pitjor, de les seves mentides, fins i tot i si es necessari, tacades de sang.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.